Лекції-презентації експерта Альянсу USETI п. Христини Пенджоли-Вітович

DSC0536617 вересня 2013 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

17 вересня 2013 року в рамках реалізації проекту у партнерстві з Альянсом Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні (Альянс USETI) відбулися лекції – презентації експерта Альянсу USETI – п. Христини Пенджоли-Вітович.

Пані Пенджола-Вітович ознайомила професорсько-викладацький склад нашого Університету з американським досвідом щодо використанням засобів оцінювання в середній школі та під час вступу до ВНЗ США. Особливу зацікавленість та дискусії викликали питання стосовно розробки тестів, їх впровадження та оприлюднення результатів.

Лекції п. Христини Пенджоли-Вітович є першими з лекційно-презентаційних курсів та тренінгів, які відбуватимуться протягом наступних трьох років в рамках реалізації спільного проекту між нашим Університетом та Альянсом Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні.

Київський університет імені Бориса Грінченка є партнером Альянсу USETI з вересня 2011. Програма заходів, яка передбачена даною співпрацею, покликана зміцнити систему тестування як основного елементу оцінювання готовності абітурієнта, з метою отримання якісної вищої освіти. Дана співпраця підтримується Агентством США з міжнародного розвитку.