Гостьова лекція п. Дмитра Деркача, Керівника служби зовнішніх зв´язків Представництва Світового Банку в Україні

DSC0536618 вересня 2013 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

18 вересня з гостьовою лекцією до нашого Університету завітав почесний гість - Керівник служби зовнішніх зв´язків Представництва Світового Банку в Україні - п. Дмитро Деркач.

У своїй презентації на тему: «Світовий Банк та Україна» п. Деркач висвітлив історію створення, структуру, місію та інструменти роботи Світового Банку. Також були представлені поточні та перспективні проекти Представництва Світового Банку в Україні. Дискусію викликали питання ефективності впровадження проектів Світового Банку у світі в цілому та Україні, зокрема.

Під час лекції Керівник служби зовнішніх зв´язків ознайомив студентів з програмою стажування у Представництві Світового Банку в Україні, що може відкрити нові можливості для стажерів в їх подальшій кар´єрі.

Київський університет імені Бориса Грінченка співпрацює з Представництвом Світового Банку в Україні з 2009 р. в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю. На базі нашого Університету відкритий Центр інноваційних знань Світового Банку, де студенти і викладачі можуть ознайомитись з публікаціями на економічну тематику українською та англійською мовами.