Науково-розважальний квест "Язик до Києва доведе і по Києву покатає"

DSC0536612 жовтня 2013 року
м. Київ

 

 

 

12 жовтня Представниками СНТ Університету (Головою Студентського наукового товариства Ташлай Анною, заступником Голови СНТ Університету Загоруйко Єлизаветою, Секретарем СНТ Університету Купрієнко Веронікою, представниками СНТ інститутів: головою СНТ Університетського коледжу Пукас Оксаною, секретарем СНТ Університетського коледжу Фостій Юлією; Головою СНТ Педагогічного інституту Сізоненко Катериною, секретарем СНТ Педагогічного інституту Берізко Марією; представниками СНТ Інституту Суспільства: Головою СНТ Інституту суспільства Сабліною Миланою, заступниками секцій СНТ інституту Суспільства Коваль Ярославою, Курбановою Наргізою та Степурою Іваном; Головою СНТ Інституту Людини Франчуком Дмитром, та відповідальним за організаційний сектор в СНТ Гуманітарного інституту Пірогом Максимом) було організовано загальноуніверситетський науково-розважальний квест «Язик до Києва доведе і по Києву покатає», орієнтований на об'єднання усіх структурних підрозділів Університету і залучення студентів-першокурсників до роботи СНТ Університету.

Кожен структурний підрозділ представив 6 студентів-першокурсників. Перед початком квесту команди сформували таким чином, аби в кожній був 1 представник з кожного структурного підрозділу.

Усі організатори були поставлені на точки, куди студенти, в ході виконання завдання і на шляху за дороговказами, які лишили як підказки організатори квесту, приходили для виконання інтелектуально-розважального завдання, що зміцнювало командний дух І сприяло єднанню студентів найрізноманітніших спеціальностей університету.

В ході проведення квесту студенти побували в багатьох історичних точках Києва: на Майдані Незалежності, на Михайлівській і Софіївській площах, біля Національного музею історії України, Контрактовій площі, в Марийському парку...

Ентузіазм та креатив з домішками юнацької легкості і азарту проявлені студентами зробили своє, - студенти по зібранню на кінцевій станції – біля Зеленого театру в Марийському парку, зморені, але щасливі - отримали те, за що так боролися – хто перемогу, хто просто нові знайомства і честь боротьби за першість з гідними супротивниками. За результатами підрахунків було постановлено:

  • 1 місце - "Тигрики" - 39,5 балів
  • 2 місце - "Сонечко" 39 балів
  • 3 місце - "Грибочки" та " Суничка" 38,5 балів
  • 4 місце - "Зірочка" 37 балів
  • 5 місце - "Метелики" 32,5 балів

 

Отже, кожен зі структурних підрозділів привіз до своєї Альма Матер перемогу... Нехай – формальну, проте – це кілометри пройдених шляхів, десятки поворотів не туди, це втома, це травми, але – то єднання... То – шлях до Студентського наукового товариства Київського університету імені Бориса Грінченка...