Концертно-розважальна програма для мешканців Київського міського клінічного шпиталю ветеранів та інвалідів ВВв і праці

DSC0536615 жовтня 2013 року
м. Київ

 

 

 

6 листопада 2013 року виповнюється 70 років від дня, коли  радянські війська визволили наш рідний Київ  від німецьких загарбників. У серцях ветеранів цей день займає особливе місце, він сумний і радісний водночас. Сумний, бо місто було знищено майже вщент, а радісний, тому що український народ, здобувши перемогу, мав можливість відбудувати столицю нашої Батьківщини.

З нагоди цієї річниці, а також відзначення Дня ветерана (1 жовтня), 15 жовтня 2013 року творча студентська молодь та викладачі Київського університету імені Бориса Грінченка вже  традиційно, 4 рік поспіль у рамках Соціального проекту «З Києвом і для Києва», відвідали мешканців  Київського міського клінічного шпиталю ветеранів та інвалідів  ВВв і праці у смт.Пуща-Водиця з концертно-розважальною програмою - «А ми до Вас на гостину, і не просто так – а з хлібом, сіллю!». У концертній програмі брали участь студенти Інституту мистецтв напрямів підготовки «Академічний та естрадний вокал», «Хореографія» та солісти загальноуніверситетської вокальної студії «Натхнення».

Ініціатором заходу є НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів. Особливістю проведення таких творчих зустрічей є виконання пісень на замовлення ветеранів.  І цей концерт не став винятком, адже лунали дорогі серцю пісні, присвячені великому подвигу українського народу в роки Великої Вітчизняної війни. 

Спілкування студентської молоді з людьми, які ціною свого життя відстоювали Перемогу, відбудовували країну, виховує глибоке відчуття поваги, щирої вдячності та зміцнює зв'язок поколінь.