Засідання ректорату 21 жовтня 2013 року

DSC0536621 жовтня 2013 року
м. Київ, вул. Воровського 18/2

 

 

 

21 жовтня 2013 року в залі вченої ради корпусу на вул. Воровського, 18/2, відбулося чергове засідання ректорату, присвячене низці питань організаційної, навчальної, інформаційної та соціально-гуманітарної  роботи Університету.

Ректор Університету Огнев’юк В.О. проаналізував результати навчання з  культури лідерства-служіння, було сплановано графік подальших занять. Проректор з науково-методичної та навчальної роботи Жильцов О.Б. поінформував про складові рейтингу університетів та показники оцінки результатів роботи структурних підрозділів університету. Питання повторно будуть розглянуті на наступному засіданні ректорату.

Проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н.В. проаналізувала показники до рейтингу Webometrics, зазначивши ті, що потребують покращення в нашому Університеті. Окрім того, презентувала стан наповненості інституційного репозиторію. Було прийнято рішення розміщувати в репозиторію не лише наукові статті співробітників, а й монографії, підручники та інше. Щодо встановлення програмного забезпечення було зазначено, що воно йде за затвердженим графіком.

Спільно обговорили питання державного замовлення,  цільового направлення, навчальних планів бакалаврату та магістратури з початкової та дошкільної освіти, тощо.

Проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Бєлофастова Т.Ю. спільно з директорами Інститутів (Коледжу) поінформувала про результати відкриття четвертого етапу соціального проекту «З Києвом і для Києва».

Разом з тим була розглянута низка питань, присвячених святкуванню  в грудні місяці 150-річчя Бориса Грінченка. Прийнято рішення провести загальноуніверситетське літературно-мистецьке дійство 6 грудня о 14 годині, затверджено план заходів на 9 грудня.

З усіх розглянутих питань прийняті узгоджені рішення.

На завершення засідання начальник відділу міжнародних зв’язків Вдовиченко Г.В. поінформувала про заявки на підписання договорів про співпрацю з університетами Латвії та Росії. Після обговорення було прийнято рішення підписати угоди з Резекненською вищою школою та Міжнародною Вищою Школою Практичної Психології (Латвія).