V Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті»

DSC0536622-24 жовтня 2013 року
м. Київ

 

 

 

«Виставки — це літописці прогресу. Вони

реєструють досягнення світу. Вони

стимулюють енергію, підприємливість та

інтелект людей і підживлюють людський геній.

Кожна виставка, велика чи мала, допомагає

цьому рухові вперед».

Вільям МакКінлі, Президент Сполучених Штатів Америки, 1901

 

З 22 по 24 жовтня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулась V Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті», в якій наш Університет взяв участь.

Організаторами виставки виступилиМіністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

Виставка представила 796 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних та муніципальних органів управління освітою, видавництв, підприємницьких структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з 27 усіх регіонів України, а також учасників з Китайської Народної Республіки, Росії, США та Франції.

Уперше в межах виставки був представлений освітній павільйон китайських навчальних закладів.

Національна виставка «Інноватика в сучасній освіті» за своїм фаховим і науковим рівнем є однією з найбільш рейтингових та широкомасштабних освітянських виставок в Україні.

За результатами участі у виставці Університет отримав І місце в номінації «Організаційне і науково-методичне забезпечення впровадження електронних засобів у практику діяльності закладів післядипломної освіти» та диплом «За активну участь і представлення освітніх інноваційних технологій».