Засідання ректорату 11 листопада 2013 року

DSC0536611 листопада 2013 року
м. Київ, вул. Воровського 18/2

 

 

 

11 листопада в залі Вченої ради університету відбулося чергове засідання ректорату, на якому обговорили низку важливих питань поточної діяльності, зокрема відзначення 150-річчя від дня народження Бориса Грінченка.

Про організаційну підготовку до проведення Днів відкритих дверей в університеті для майбутніх вступників поінформував проректор з науково-методичної та навчальної роботи О.Б.Жильцов.

Проректор з наукової роботи Л.Л.Хоружа повідомила про проведення методологічного семінару з питань наукометрії “Використання міжнародних наукометричних баз даних у навчальній та науковій діяльності університету”, який відбудеться 20 листопада 2013 року о 15:00, та про важливість уніфікації підходів до видання наукових фахових видань університету.

Директори та заступники директорів структурних підрозділів університету звітували про виконання попередніх рішень та завдань ректорату.

На ректораті також розглядалися питання святкування Дня студента, підготовки до участі університету у виставці «Освіта та кар’єра – 2013», яка відбудеться 14–16 листопада в Центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» та інші нагальні питання.

З усіх питань було прийнято узгоджені рішення.