Міжнародна виставка «Освіта та кар’єра – 2013»

IMG 736414 - 16 листопада 2013 року
м. Київ, вул. Хрещатик, 2

 

 

 

З 14 по 16 листопада у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м.Київ, вул. Хрещатик, 2) відбулась Щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2013», в якій наш Університет взяв участь.

Уперше на стенді усі бажаючи мали змогу пройти профорієнтаційне тестування та поспілкуватись з професійними психологами – студентами та викладачами нашого Університету.

Організаторами виставки виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, товариство «Знання України».

Виставка пройшла за підтримки Посольства Франції в України, Посольства Канади в Україні, Торгового відділу Посольства Австрії в Україні, агенції Campus France, DAAD, British Council, Гете Інституту в Україні.

Виставка «Освіта та кар’єра»

  • найбільша освітня виставка в Україні за кількістю реальних учасників та відвідувачів; 
  • більше 10000 відвідувачів за 3 дні роботи виставки; 
  • виставка «Освіта та кар’єра» є найбільшою виставкою за кількістю забудованої площі та виставкових майданчиків серед освітянських виставок в Україні; 
  • щорічно у виставці приймають участь понад 50 закордонних вищих навчальних закладів; 
  • виставка «Освіта та кар’єра» – перша освітянська виставка, що з 2008 року має статус міжнародної згідно з дорученням Кабінету міністрів України.

 

За результатами участі у виставці Університет нагороджено Золотою медаллю в номінації «Профорієнтаційна робота серед молоді».