У Київському університеті імені Бориса Грінченка здійснив свій перший заплив «Золотий карась»

IMG 736426 листопада 2013 року
м. Київ

 

 

 

26 листопада 2013 року в басейні Спортивного комплексу Київського університету імені Бориса Грінченка пройшли І змагання з плавання «Золотий карась» в рамках комплексної соціально-гуманітарної програми для студентської молоді Університету «Крокуємо до успіху через здоровий спосіб життя!»

У змаганнях взяли участь студенти з усіх структурних підрозділів – 12 юнаків і 18 дівчат. Саме між ними розгорнулася справжня боротьба за призові місця.

Запальне спортивне свято розпочалося показовими виступами плавців, які відвідують спортивну секцію з плавання. Програма змагань передбачала заплив спортсменів-аматорів вільним стилем на дистанцію 25 м. Фінал був не менш яскравим – естафета 3 х 25 м вільним стилем (дівчата, юнаки), які професійно займаються плаванням. Вболівальники підтримували свої команди гучними оплесками. Це додавало учасникам сили, наснаги та швидкості.

Головний суддя змагань – майстер спорту України, багаторазова чемпіонка України та СРСР, доцент кафедри фізичної культури та спортивної майстерності нашого Університету – Уляна Володимирівна Корнійко оголосила результати І змагань із плавання «Золотий карась»: 

Серед дівчат:

  • 1 місце – Наталія Сидоренко (Педагогічний інститут)
  • 2 місце – Оксана Матвійчук (Гуманітарний інститут)
  • 3 місце – Ангеліна Пугач (Педагогічний інститут) 

Серед юнаків:

  • 1 місце – Роман Степаненко (Інститут суспільства)
  • 2 місце – Денис Ісаков (Інститут суспільства)
  • 3 місце – Кирило Калиновський (Інститут людини) 

В командній першості:

  • 1 місце – Педагогічний інститут
  • 2 місце – Інститут суспільства
  • 3 місце – Гуманітарний інститут

 

Отже, перехідний кубок загальноуніверситетських змагань із плавання «Золотий карась» серед плавців-аматорів у 2013 році отримав Педагогічний інститут.

З вітальним словом до всіх учасників і переможців звернулася проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Таїсія Юріївна Бєлофастова, від імені адміністрації Університету вручила Кубок і Грамоти всім переможцям.

На святі були присутні: Тетяна Григорівна Диба – завідувач кафедри фізичної культури і спортивної майстерності, Анатолій Анатолійович Єретик - завідувач кафедри фізичного виховання та співробітники соціально-гуманітарної сфери Університету.

Особливо слід відзначити сприяння директора спортивного комплексу Зіновія Петровича Якобчука в професійній організації та проведенні нашого турніру.

Вітаємо перших переможців та учасників І змагань з плавання «Золотий карась»!