Участь Київського університету імені Бориса Грінченка у Генеральній асамблеї та щорічній конференції Європейської Асоціації Університетів

3 - 4 квітня 2014 року
Бельгія, м. Брюссель

 

 

 

 

 

 

 

3-4 квітня 2014 року директор Інституту суспільства, кандидат наук з державного управління, доцент Линьов К.О. взяв участь у роботі Генеральної Асамблеї та щорічної конференції Європейської Асоціації Університетів «Зміна орієнтирів у навчанні та викладанні», яка відбулася в Брюссельському відкритому університеті (м. Брюссель, Бельгія).

На засіданні Генеральної Асамблеї було обговорено звіт Голови правління про результати діяльності Європейської Асоціації Університетів за минулий період та розглянуто проект бюджету на поточний 2014 рік. Всі подані проекти рішень були проголосовані та затверджені.

Учасники конференції розглянули інноваційні навчальні підходи та їх імплементацію в Європейській освітній простір. Досвід різних країн та університетів щодо запровадження електронного навчання був широко висвітлений та цікаво презентований доповідачами. Представники таких країн як Бразилія, Китай та США поділилися своїми думками щодо шляхів розвитку освітньої сфери у 21 столітті.