Міжнародна виставка «Освіта та кар’єра – 2014»

10-12 квітня 2014 року
м. Київ, вул. І.Мазепи, 13, Київський палац дітей та юнацтва

 

 

 

З 10 по 12 квітня 2014 року Київський університет імені Бориса Грінченка бере участь у Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2014», яка проходить у Київському палаці дітей та юнацтва (м.Київ, вул. І.Мазепи, 13).

На стенді усі бажаючи мають змогу ознайомитись з університетом, пройти профорієнтаційне тестування та поспілкуватись з професійними психологами – студентами й викладачами нашого Університету.

За попередніми результатами участі у виставці Університет нагороджено ГРАН-ПРІ у номінації «Інформаційні ІТ-технології у вищому навчальному закладі» та золотою медаллю у номінації «Кращий дизайн виставкового стенду та реклами досягнень навчального закладу».

Організаторами виставки виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України.

Виставка проходить за підтримки Посольства Франції в Україні, Посольства Канади в Україні, Торгового відділу Посольства Австрії в Україні, агенції Campus France, DAAD, British Council, Гете Інституту в Україні.

Програмою виставки передбачено проведення семінарів та «круглих столів» з проблем міжнародного співробітництва в галузі освіти та впровадження сучасних технологій, презентації вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді.

Запрошуємо відвідати стенд нашого університету!

IMG_2961
IMG_3003
IMG_3020
IMG_3022
IMG_3040
IMG_3048