Лекція Представництва Світового банку в Україні для студентів та викладачів Київського університету імені Бориса Грінченка

DSC0536615 квітня 2014 року
м. Київ, вул. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

15 квітня 2014 року відбулася зустріч студентів та викладачів Інституту суспільства з представниками Світового банку в Україні.

Київський університет імені Бориса Грінченка розпочав співпрацю з Представництвом Світового банку в Україні в 2009 році. Під час лекції Представництво Світового банку в Україні презентувало результати нового дослідження «Проблеми та перспективи розвитку приватного сектору в Україні», яке було підготовано Світовим банком та Міжнародною фінансовою корпорацією (МФК). Звіт презентував Євген Осмокєску, керівник проекту IFC "Інвестиційний клімат в агробізнесі".

Автори нового дослідження визначають три важливих перешкоди на шляху зростання малих та середніх підприємств (МСП), а саме -- слабке нормативно-правове середовище, обмежений доступ до фінансування, і низький рівень конкуренції – а також наводять низку рекомендацій щодо можливих реформ для усунення цих перешкод.

 

1
2
3
4
5