Урочиста церемонія відкриття, нагородження ХІ Чемпіонату та фінального матчу розіграшу Кубку міста Києва з міні-футболу серед студентських команд ВНЗ

overall picture24 квітня 2014 року
м.Київ

 

 

 

 

24 квітня 2014 року відбулась урочиста церемонія відкриття, нагородження ХІ Чемпіонату та фінального матчу розіграшу Кубку міста Києва з міні-футболу серед студентських команд ВНЗ. Це яскрава спортивна подія, яка надала можливості проявити свій спортивний хист багатьом студентським командам столиці, перевірити себе на витривалість і силу духу, продемонструвати свою організованість і дисципліну характеру.

У цей день у приміщенні Центру фізичного виховання та спорту Національного технічного університету України «Київський Політехнічний Інститут» зібрались шанувальники футболу, спорту та фізичної культури, всі, хто підтримує здоровий спосіб життя.

На відкриття спортивного свята було запрошено тих людей , які долучилися до організації і проведення спортивних змагань з міні-футболу, проявивши активну позицію щодо розвитку молодіжного спорту. За підтримки Футбольної Асоціації Студентів міста Києва, Ради ректорів Київського вузівського центру, Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України, Київського міського відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Федерації футболу міста Києва відбулось свправжнє свято спорту, яке об’єднало всіх його учасників у єдиному бажанні побачити красиву гру.

Отже, фінал Кубку розіграшу міста Києва з міні-футболу серед студентських команд ВНЗ, у якому зустрілися команди Національної академії внутрішніх справ та Київського університету Бориса Грінченка, не просто подарував вболівальникам красиву гру, а і логічне завершення довгоочікуваної події – перемоги нашої команди!

Збірна футбольна студентська команда нашого Університету стала переможцем і Володарем Кубку міста Києва – 2014 року! Гравці нашої команди отримали Диплом Першого ступеня та Золоті медалі, здобувши перемогу з рахунком 5:3 у команди Національної академії внутрішніх справ.

У фіналі грали найсильніші спортивні команди, які завдяки щоденним тренуванням впевнено дійшли до перемоги. За свою команду вболівали не тільки глядацькі трибуни, але й надана їй постійна підтримка адміністрацій та профспілкових організацій Університетів в організації спортивних тренувань та матчів.

Перетворення Грінченківської футбольної команди у сильну та амбіційну Збірну Університету почалось ще восени 2012 року, коли вперше про нас заговорили на офіційних спортивних сайтах столиці. На той час команда вже брала участь у досить потужних спортивних змаганнях, але досягти успіху і високого рівня визнання серед студентських команд столиці змогла по закінченні змагань у Студентській лізі ФК «Динамо» Київ - 2013 року. Офіційним представником Збірної студентської команди Університету з 2012 року є Первинна профспілкова організація студентів Київського університету імені Бориса Грінченка на чолі з її головою О.В.Перепельченко. Головним тренером команди є старший викладач кафедри фізичного виховання Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка – Ю.І.Тупиця.

Особливою гордістю стало те, що на сьогодні наша Збірна має свою дівочу групу підтримки, вокальний голос та постійний статус найсильніших. Систематична робота, спрямована на підняття престижу команди позитивно сприяла на посилення впливовості іміджу нашого Університету - про нашу Збірну знає не тільки столиця, а і вся Україна, адже у планах стоять товариські матчі між командами ВНЗ з усіх куточків нашої держави. Відтак, про наш Університет тепер знає більш широка громада.

Ми пишаємось тим, що увійшли переможним кроком до Студентського футбольного братства. Мужність і непохитна віра у перемогу надихають наших хлопців на подальші славетні спортивні кроки.

Так, привітаємо їх та побажаємо нових перемог! 

1
2
3
4
5
6
7
8.
9.
10.
11.
12.