14-ий Міжнародний фестиваль мистецтв «ArtВесна»

antwerten belgium desire26 квітня 2014 року
м. Київ, Україна

 

 

 

 

26 квітня 2014 року, до Міжнародного дня танцю, на сцені концертної зали Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся 14-ий Міжнародний фестиваль мистецтв «ArtВесна».

Під творчим керівництвом Дар’ї Бернадської, кандидата мистецтвознавства, куратора напряму підготовки «Хореографія», блискучу танцювальну феєрію створили студенти-хореографи та близько 650 учасників хореографічних колективів з усіх куточків України.

Компетентне журі об’єктивно оцінювало талант та майстерність конкурсантів: було вручено більш як 50 кубків та медалей, 3 спеціальні премії. Гран-прі Фестивалю - Сертифікат на встановлення системи кондиціювання для танцювальної зали - виборов колектив «Клерико» (м. Вишгород, керівник Ольга Пінчук).

Подарунки та призи учасникам надали партнери заходу – Цирк Кобзов «VIVAT», Дельфінарій «НЕМО», дитяча косметика «Алёнка», магазин «Все для танцю», компанія «ЕвроКаф» та ін.

Окремо хочеться відмітити виступ-презентацію студентів напряму підготовки «Хореографія» Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка: класичний та сучасний танцювальний блоки, теоретичну презентацію Наукового гуртка напряму підготовки «Хореографія» (керівник – Денис Шариков, доцент напряму підготовки «Хореографія»).

Мистецьким подарунком став показ на нашій сцені композиції «Дихання Весни», присвяченій річниці Чорнобильської трагедії (хореографія та постановка Дарії Бернадської). Прем’єра відбулась у Франції, м. Париж, 2 квітня 2014 року в проекті «Danse universitaire», в рамках програми обміну Київського університету імені Бориса Грінченка з унівесрситетом Париж-Сорбонна.

Дякуємо організаторам та всім прихильникам хореографічного мистецтва за яскраве свято і запрошуємо на 15-ий Ювілейний Міжнародний фестиваль мистецтв «ArtВесна» у квітні 2015 року!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16