Сімейна спартакіада «Здорова родина – успішна країна»

1518 травня 2014 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

18 травня 2014 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулась спартакіада «Здорова родина – успішна країна». В цей весняний день грінченківці провели свято бадьорості, сили та краси для мешканців Оболоні та студентів Університету. 

Учасників спартакіади привітали Голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Тихонов, ректор Київського університету імені Бориса Грінченка Віктор Огнев’юк, проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Таїсія Бєлофастова.

Програма спартакіади включала: загальну розминку, показовий виступ кандидата у майстри спорту з художньої гімнастики Віталіни Назарок (студентки Педагогічного інституту), показовий виступ дитячої групи з художньої гімнастики під керівництвом викладача кафедри фізичної культури і спортивної майстерності Кожанової Ольги, виступ вихованців «Студії Серебрянських». Також в рамках спартакіади пройшов майстер-клас з художньої гімнастики, різноманітні спортивні змагання: штрафний кидок у баскетбольний кошик (на влучність), естафети, ігри серед дітей та інше.

Переможців спартакіади було нагороджено медалями та призами, які вручали Микола Тихонов і Віктор Огнев’юк.

Драйву та потужної енергетики додали яскраві концертні виступи Анни Корнієнко (студентка Інституту мистецтв), Ольги Квач (студентка Гуманітарного інституту), Юліани Шелест (студентка Інституту мистецтв), Софії Піщаної (студентка Університетського коледжу). У їх виконанні пролунали українські та світові вокальні хіти. Ведуча спортивного свята – Оксана Перепельченко підтримувала бойовий дух спортсменів, активність вболівальників, об’єднувала всіх присутніх гарним настроєм та позитивом.

Спартакіада «Здорова родина – успішна країна» відзначилася потужним прагненням до перемоги. Бурхливі емоції та спортивний азарт панували впродовж усіх змагань як ствердження пріоритету здорового способу життя та фізичної культури в Київському університеті імені Бориса Грінченка.

Свято підготувала кафедра фізичного виховання у дружній співпраці з НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів. 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16