Хроніка Вступу - 2014!

111 липня 2014 року
м. Київ

 

 

 

11 липня о 9 годині в Київському університеті імені Бориса Грінченка продовжила роботу Приймальна комісія і розпочався прийом документів від вступників, що виявили бажання навчатись за програмами підготовки бакалаврів та молодших спеціалістів. До прийому зазначених категорій вступників Університет підготувався заздалегідь, а саме: були облаштовані кімнати для роботи консультантів з профорієнтації, збільшено кількість робочих місць операторів Єдиної державної електронної бази з освіти, які реєструють вступників в режимі он-лайн, підготовлені інформаційні стенди, виготовлені рекламні та роздаткові матеріали, продумано маршрут руху вступників приміщеннями Університету з метою оптимізації процесу подачі документів. По всьому маршруту абітурієнтів супроводжують студенти Університету і працівники Приймальної комісії. Кожний бажаючий може отримати детальну інформацію щодо вступу, як наживо від спеціально підготовлених консультантів Приймальної комісії, так і скориставшись офіційним сайтом Університету, електронною поштою або телефоном.

Понад 300 заяв від вступників, що подані в електронному вигляді, були опрацьовані уповноваженим співробітником Приймальної комісії впродовж першої половини дня.

О 13 годині Приймальною комісією був зареєстрований 1000-ий вступник до Київського університету імені Бориса Грінченка. Ним виявився випускник київської школи № 123, який подав документи на напрями Інституту людини та Інституту суспільства – Дмитро Смолінський. Ювілейного вступника вітали студенти та працівники Приймальної комісії і подарували йому на згадку корпоративну сорочку бірюзового кольору із символікою Київського університету імені Бориса Грінченка.

Чекаємо на Вас, дорогі абітурієнти!

 

IMG_8527
IMG_8538
IMG_8570
IMG_8582
IMG_8604
IMG_8623
IMG_8641
IMG_8652