Англомовна програма Літньої школи – можливість пізнати Україну

DSC0536613 серпня 2014 року
м. Київ

 

 

 

Українська культура цікава всім: від Європи до Азії. У липні цього року ми радо вітали першого студента Літньої школи з Південної Кореї.

Курс, який пропонується у Літній школі, має назву «Українські студії». Його тематика – дуже широка. Цьогорічна двотижнева програма охоплювала наступні ознайомчі блоки: «Загальні відомості про Україну та про Київський університет імені Бориса Грінченка», «Українська культура: традиції та звичаї», «Україна: минуле і майбутнє», «Козацька доба в історії України», «Україна літературна», «Церкви як архітектурні пам'ятки України», «Народні майстри як феномен української культури», «Україна сучасна».

Лі Джі Юн, студент з Південної Кореї, та педагоги університету відвідали чимало історично знакових пам'яток Києва: Києво-Печерську Лавру, Софіївський собор, Національний музей літератури України, Музей Гетьманства, Національний музей історії України, Музей однієї вулиці, Національний музей архітектури та побуту України.

Ми впевнені, що Лі Джі Юн назавжди запам'ятає «Українські студії» та збереже пам'ять про подорож до України. Після закінчення курсу він отримав сертифікат від нашого Університету про завершення програми.

Пізнавати світ, кожну окрему країну – надзвичайно цікаво та корисно. Ми будемо раді вітати майбутніх студентів Літньої школи у Київському університет імені Бориса Грінченка!

IMG_1
IMG_2
IMG_4
IMG_5