Посвята першокурсників у студенти Інституту людини та Інституту суспільства

DSC0536629 серпня 2014 року
м.Київ, вул.М.Тимошенка, 13-Б

 

 

 

29 серпня 2014 року наш університет урочисто посвятив учорашніх школярів у студенти Інституту людини та Інституту суспільства! Для студентів-першокурсників – це незабутня подія, яка відкриває в їх житті нову сторінку. Київський університет імені Бориса Грінченка – це велика дружна родина, яка об'єднала різних людей у єдине ціле. У нас панують довіра і повага, а мудрі викладачі-наставники передають багатогранний досвід і наукові здобутки своїм учням.

Першокурсників зі сцени привітав Ректор університету, доктор філософських наук, академік Національної академії педагогічних наук України – Віктор Огнев'юк. Виступ Віктора Олександровича надихнув першокурсників на навчання і завершилися врученням символічного студентського квитка.

Приємним сюрпризом для нових студентів та їх батьків стало відеопривітання Київського міського Голови – Віталія Кличка, який підкреслив, що зараз в них наступають найкращі часи – студентство, які вони будуть багато та довго згадувати. Віталій Володимирович побажав грінченківцям наснаги, здоров’я, успіхів та гарного настрою.

Хвилиною мовчання присутні в залі вшанували пам’ять усіх загиблих, які полягли у боротьбі за свободу і збереження суверенності нашої держави, а також мирних жителів Сходу України, які загинули від рук терористів-найманців. Громада нашого Університету, глибоко розуміючи всю відповідальність часу, долучилася до тих подій, які визначали майбутню долю України. Київський університет імені Бориса Грінченка першим захистив своїх студентів під час трагічних подій листопада 2013 року на Майдані в Києві. Університет першим надав допомогу українській армії, перерахувавши денний заробіток на її потреби і розвиток.

Приємною несподіванкою для першокурсників став міні-фільм про покладання квітів до пам'ятника Борису Грінченку, де кожен зміг побачити себе на екрані. За незмінною традицією, напередодні Дня знань, першокурсники, студентський парламент та ректорат Університету разом покладають квіти до пам’ятника Борису Грінченку, спорудженого коштом студентів і викладачів.

З вітальним словом до першокурсників звернулись директор Інституту людини О.В.Безпалько та директор Інституту суспільства К.О.Линьов.

Захід продовжився чудовим концертом студентів і викладачів Університету.

 

IMG_9694
IMG_9704
IMG_9706
IMG_9729
IMG_9733
IMG_9746
IMG_9752
IMG_9765
IMG_9772
IMG_9781
IMG_9785
IMG_9803
IMG_9805
IMG_9808