Презентація стипендіальних програм Німецької служби академічних обмінів (DAAD) в Київському університеті імені Бориса Грінченка

DSC0536610 вересня 2014 року
м.Київ, вул.М.Тимошенка, 13-Б

 

 

 

10 вересня 2014 року у Гуманітарному інституті відбулася презентація стипендіальних програм Німецької служби академічних обмінів (DAAD).

DAAD – найбільша організація у світі в сфері підтримки міжнародного обміну студентами та вченими, до складу якої входять 14 представництв та 50 інформаційних центрів. За допомогою численних заходів (освітні конференції, виставки, зустрічі колишніх стипендіатів тощо) DAAD сприяє встановленню наукових контактів між німецькими та іноземними науковцями.

Флоріан Кюхлер, керівник інформаційного центру DAAD у Києві, розповів співробітникам та студентам Університету про наявні грантові та стипендіальні програми мобільності: інституційні програми (DSG, Ostpartnerschaften), наукові та індивідуальні стипендії (DRL-DAAD за різними галузями знань), наукові стажування, групові гранти, двосторонні обміни, літні курси. Також пан Кюхлер ознайомив слухачів з особливостями подачі конкурсних заявок та аплікаційних форм.

Захід відбувся за підтримки керівництва Гуманітарного інституту, Анісімової Людмили Вікторівни та відділу міжнародних зв’язків.

IMG_0249
IMG_0251
IMG_0254
IMG_0255
IMG_0258
IMG_0261