Волонтерський візит грінченківців до Головного військового клінічного госпіталю

DSC0536615 вересня 2014 року
м.Київ

 

 

 

15 вересня 2014 року студенти, викладачі Інституту мистецтв, співробітники НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів разом із проектором з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Київського університету імені Бориса Грінченка Таїсією Бєлофастовою здійснили волонтерський візит до Головного військового клінічного госпіталю Міністерства Оборони України.

Головний військовий клінічний госпіталь є важливою ланкою у наданні медичної допомоги пораненим у зоні проведення антитерористичної операції. Нині тут на лікуванні перебуває понад 500 військовослужбовців.

У рамках візиту до бібліотечного фонду військово-лікувальної установи були передані книги, зібрані грінченківцями. Був організований та проведений концерт-подяка для поранених бійців, які наразі тут проходять реабілітацію.

Програма заходу мала життєстверджуючий характер, тому свій репертуар виконавці підібрали відповідним чином. В музичних, хореографічних композиціях, поетичних рядках була відтворена глибинна філософія української душі, а пісні, які заспівали їм, — це наші щирі молитви за Мир в Україні. Лікарі Госпіталю запевняють, що такі добрі враження сприятимуть одужанню солдат і, хоча настрій бійців не можливо передбачити, але ті, які повернулися із зони АТО, прагнуть позитивних емоцій, адже вони надають їм силу і піднімають бойовий дух.

Ми безмежно вдячні молодим військовим за їх безстрашну боротьбу на Сході України, за стійкість та мужність! Дякуємо їм за те, що ціною власного життя і здоров'я щодня боронять нашу країну від ворога, захищаючи державний суверенітет, територіальну цілісність та мирне життя на рідній землі.

1
2
3
4
5
6
image001