Зустріч студентів 1-го курсу Педагогічного інституту з ректоратом Університету

DSC0536623 вересня 2014 року
м.Київ

 

 

 

23 вересня 2014 р. відбулася зустріч студентів 1-го курсу Педагогічного інституту з ректоратом Університету. Зустріч розпочалася вступною промовою Ректора – Віктора Олександровича Огнев’юка, далі продовжилась діалогом студентів з ректоратом.

У своєму виступі Віктор Олександрович ознайомив студентів з актуальними питаннями функціонування освітньої галузі в сучасних умовах, питаннями корпоративної культури та ціннісних орієнтирів Університету. Основну увагу було приділено особливостям університетського стандарту освіти та якості надання освітньої послуги в Київському університеті імені Бориса Грінченка.

Ректор звернувся до першокурсників не тільки як до студентів, а й як до громадян, із закликом до розуміння особистої відповідальності за власну поведінку, адже всі ті цінності, що набуває людина протягом свого життя, і є підґрунтям для її подальшого морального вибору.

Першокурсники мали можливість поставити запитання, що стосувалися навчального процесу, соціально-гуманітарної взаємодії, діяльності органів студентського самоуправління.

Виступи студентів засвідчили про високий рівень мотиваційної готовності до навчання, опанування необхідними знаннями, які дадуть їм можливість стати високопрофесійними фахівцями у галузі «Педагогічна освіта».

Сподіваємось, що першокурсники стануть гідними звання студента- Грінченківця!

IMG_3871
IMG_3876
IMG_3887
IMG_3900