HAPPY у Київському університеті імені Бориса Грінченка

DSC053666 жовтня 2014 року
м. Київ

 

 

 

6 жовтня 2014 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся флешмоб до Дня працівників освіти. Це вже стало традицією, яку започаткували 3 роки тому студенти-грінченківці та працівники НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності.

Цього року, вже вдруге, постановником-хореографом флешмобу став відомий професійний танцівник – Слава Губський. Унікальність флешмобу полягала у рішенні відійти від традиційного бачення і створити певний екшен. Слава Губський переконаний в тому, що флешмоб у його звичному трактуванні – це вже не рівень 2014 року. Хореограф у своїй постановці намагався передати настрій, енергетику та свободу танцю. Спеціально для цього була обрана композиція під котру «відривається» увесь світ. Саунд-трек Pharrell Williams «Happy» є фраза :

"Тому що я щасливий

Плескайте, якщо ви відчуваєте, як поїхала криша

Тому що я щасливий

Плескайте, якщо ви відчуваєте, що щастя, це правда", яка повністю виражає всі пережиті емоції під час флешмобу.

Флешмоб поєднав навколо себе грінченківців різного віку, різних спеціальностей навчання, з різними інтересами та захопленнями. Як зазначає Яна Бакун, ідейний натхненник флешмобу, кожен його учасник є цінним ще й тому, що зазвичай зголошується величезна маса народу, проте участь у флешмобі беруть лише найстійкіші.

Підготовка до флешмобу була дуже інтенсивною: маса напружених репетиції щодня по дві години протягом трьох тижнів, збори оргкомітету, сім локацій, понад двісті учасників – бажаного результату досягнуто.

Ідея флешмобу – продемонструвати, що Університет має свій, особливий простір для студента, викладача та працівника, тут створені всі умови для того, щоб комфортно навчати, навчатись, працювати, розвиватись та відпочивати.

Ще однією особливістю цього року стала, запропонована оператором Станіславом Рикуновим, зйомка з ефектом "риб'яче око" що дало можливість охопити більше поле зору, а відповідно вмістити у кадр якомога більше учасників-флешмоберів.

Студенти-учасники залишилися дуже задоволеними: привітали освітян зі святом, знайшли багато нових друзів, провели час весело та з користю! Серед учасників були й досвідчені флешмобери, які беруть участь у загальноуніверситетському флешмобі вже втретє та не збираються зупинятись.

 

-WAtx9Qr3Dc
1-riG9h96zU
7KzSSprrsBA
ia09yAtmz9o
KttjmB6_--c
PVoBCGyyoU4
XmBgAA-tmgo
yCuN_2a-od8
_oc9ydnoQ90