Проект Студентського наукового товариства “Наукові ідеї – інвестиції в майбутнє”

DSC0536616 жовтня 2014 року
м. Київ

 

 

 

16 жовтня у Київському університеті імені Бориса Грінченка вдало стартував ініційований Студентським науковим товариством проект “Наукові ідеї – інвестиції в майбутнє”. На першу зустріч до нас завітали представники Національного антарктичного наукового центру Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України.

Моісеєнко Євген Васильович – фахівець у галузі екстремальної фізіології і медицини, доктор медичних наук, провідний науковий співробітник Інституту фізіології ім. О. О. Богомольця НАН України.

Пішняк Денис Васильович – учасник ХVІ Української антарктичної експедиції (16.03.2011-09.04.2012), метеоролог, науковий співробітник Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту.

Бочкарьов Володимир Михайлович − журналіст, член Національної спілки журналістів України, автор і головний редактор міжнародного журналу «Експедиція XXI», прес-аташе УНАЦ, учасник двох антарктичних експедицій.

Гості познайомили студентів з Шостим континентом, розповіли про діяльність єдиної української антарктичної станції Академік Вернадський, про Українські антарктичні експедиції.

Студентському науковому товариству було подаровано два випуски журналу «Експедиція XXI», книгу Бочкарьова В. М. «Соло для Антарктиди з оркестром» та фотоальбом краєвидів Антарктиди.

На цьому спілкування з цікавими особистостями в рамках проекту тільки розпочинається. СНТ Університету радо запрошує студентів на наступні наші зустрічі. За анонсом подій слідкуйте на сайті.

01 Фото
IMAG0631
DSC_4639
DSC_4646
DSC_4655
DSC_4660