Гостьова лекція співробітників Посольства Республіки Франції в Україні

DSC0536616 жовтня 2014 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка 13-Б

 

 

 

16 жовтня 2014 року в Гуманітарному інституті відбулася зустріч студентів нашого Університету з Жілем Мамец, аташе з питань наукового та університетського співробітництва Посольства Республіки Франції в Україні, директора “Campus France” в Україні та Ольгою Дорош, координатором “Сampus France” в Україні.

Пан Мамец розповів студентам про історію відносин «Україна-Франція» та «Посольство Республіки Франція в Україні-Київський університет імені Бориса Грінченка». Аташе з питань наукового та університетського співробітництва закликав студентів набувати міжнародного досвіду та запевнив їх, що Французька Республіка заохочує іноземних студентів приїжджати на навчання до Франції. Також Жіль Мамец зазначив, що Франція і надалі підтримуватиме Україну у сферах наукового, політичного, економічного співробітництва, адже Україна зробила свій вибір на користь ЄС, а Франція як член ЄС на користь України. Пані Дорош детально розповіла про діяльність “Campus France” в Україні, грантові програми та проекти Посольства Республіки Франції в Україні.

Від імені Ректора Київського університету імені Бориса Грінченка, Огнев’юка В.О., керівника відділу міжнародних зв’язків Університету, Веселовської О.В., та працівників відділу, студентів та викладачів, ми хочемо засвідчити повагу Посольству Республіки Франції та подякувати пану Мамец та пані Дорош за чудову лекцію.

 

IMG_1810
IMG_1811
IMG_1813
IMG_1815
IMG_1817
IMG_1832
IMG_1839
IMG_1840
IMG_1844
IMG_1850
IMG_1857