Звітно-виборна конференція Первинної профспілкової організації студентів Університету

DSC0536629 жовтня 2014 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-б

 

 

 

29 жовтня 2014р. в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулась звітно-виборна конференція Первинної профспілкової організації студентів Київського університету імені Бориса Грінченка, яка згідно Статуту та Положення ППОС проводиться один раз у п’ятирічний звітний період. За встановленою квотою від структурних підрозділів на конференцію було делеговано 441 студент-грінченківець.

У роботі Конференції також взяли участь: 

  • Трофименко О.М. – заступник голови Київської міської організації профспілок працівників освіти і науки України;
  • Волинко І.К. – завідуюча методичним кабінетом Київської міської організації профспілок працівників освіти і науки України;
  • Бєлофастова Т.Ю. – проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Київського університету імені Бориса Грінченка;
  • працівники соціально-гуманітарної сфери.

 

До порядку денного були внесені наступні питання:

1. Звіт про роботу Голови ППОС.

2. Звіт ревізійної комісії.

3. Вибори Голови Первинної профспілкової організації.

4. Вибори заступника Голови Первинної профспілкової організації.

5. Вибори профспілкового комітету.

6. Вибори ревізійної комісії.

7. Вибори делегатів на Конференцію Київської міської організації профспілки.

8. Делегування представників Первинної профспілкової організації до складу ради Київської міської організації профспілки.

 

За результатами обговорення роботу Первинної профспілкової організації студентів Київського університету імені Бориса Грінченка та профкому визнано задовільними. Від імені Олександра Яцуня (Голови Київської міської організації профспілок) Оксана Перепельченко (Голова ППОС Університету) отримала Подяку «За профспілкову діяльність, активну громадську позицію та особистий внесок у зміцнення соціально-економічного захисту студентської молоді Університету».

З побажаннями сумлінної, відкритої до кожного студента праці, до делегатів конференції звернулись О.М. Трофименко та Т.Ю. Бєлофастова.

За активну участь у розбудові та становленні ППОС Київського університету імені Бориса Грінченка були вручені Подяки студентам, які у своїй громадській роботі успішно втілюють настанову Бориса Дмитровича Грінченка: «Зроблю» – цього сахайся слова. «Зробив» – отсе потужних мова!»

Конференція ППОС за традицією завершилась спільним виконанням Гімну Університету.

 

1
2
3
4
5
6
7
8