Міжнародна виставка «Освіта та кар’єра – 2014»

DSC0536613-15 листопада 2014 року
м. Київ, вул. Хрещатик, 2, Палац мистецтв «Український дім»

 

 

 

З 13 по 15 листопада 2014 року наш Університет бере участь у щорічній міжнародній спеціалізованій виставці "Освіта та кар’єра – День студента 2014", яка проходить у Палаці мистецтв «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2).

На стенді усі бажаючи мають змогу ознайомитись з університетом та напрямами підготовки, отримати безкоштовну юридичну консультацію, яку надає юридична клініка нашого Університету «Астрея» та поспілкуватись із студентами й викладачами.

За попередніми результатами участі у виставці Університет нагороджено ГРАН-ПРІ у номінації «Компетентнісний підхід в освітній діяльності вищої школи».

Організаторами виставки виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України.

Програмою виставки передбачено проведення семінарів та «круглих столів» з проблем міжнародного співробітництва в галузі освіти та впровадження сучасних технологій, презентації вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді.

Запрошуємо відвідати стенд нашого університету!

1
2
3
4
5
6