Святкування Міжнародного дня студентів в Університеті

DSC0536617 листопада 2014 року
м. Київ

 

 

 

17 листопада – Міжнародний день студентів – одне із найяскравіших свят грінченківської молоді, яке об’єднує всіх нас драйвом, креативністю, щирою увагою до кожного студента.

Цього дня в Університеті панував піднесений настрій. Починаючи з самого ранку, при вході до навчальних корпусів, студентів вітали адміністрація, студентський парламент – вони дарували грінченківцям наліпки із корпоративною символікою «Найкращий студент!», цукерки та щасливі «передбачення».

У Коледжі студентів, які запізнилися, зустрічали учасники КВН - у жартівливій формі надавали поради щодо покращення дисципліни. А в холі Інституту суспільства упродовж дня йшла трансляція «Живого журналу» про студентське життя.

В Гуманітарному інституті відбулась презентація проекту «Буккросінг»: якщо маєте книгу, якою хочете поділитися з іншими, або шукаєте якусь книжку – відтепер можна нею обмінятися, або просто дати прочитати іншим. Для цього треба завітати до тематичної рекреації Інституту, яка знаходиться на 2-му поверсі навчального корпусу №1.

З великими аншлагами пройшли розважально-інтелектуальне міні-шоу «Шалена перерва або кава-брейк відміняється» в Інституті мистецтв, святковий концерт «У стилі блюз» в Університетському коледжі. Зі сцени вітали як викладачі, так і студенти. Були представлені неймовірно красиві вокальні та хореографічні номери, що підкорили своєю патріотичністю, душевністю та чуттєвістю. Перчинкою свята стали дотепні жарти та стеми, представлені командою КВК, а також театральна мініатюра від акторів «Іскри Прометея».

Перший день циклу святкування Міжнародного дня студентів в Університеті запам’ятався фотовиставкою «Студентське життя», «Аукціоном корисних речей», проведенням відбіркового турніру з шахів та шашок в Інституті мистецтв.

Адміністрацією Інститутів та Коледжу проведено урочисті нагородження Подяками та Грамотами студентів, які беруть активну участь у громадському житті.

2
3
4
бук
бук2