Участь Юридичної клініки «Астрея» Київського університету ім. Бориса Грінченка у щорічній виставці вищих навчальних закладів «Освіта та кар’єра - 2014»

DSC0536613-15 листопада 2014 року
м. Київ

 

 

 

 

Студенти-правники ЮК «Астрея» КУ ім. Б. Грінченка взяли участь у щорічній виставці вищих навчальних закладів «Освіта та кар’єра – День студента 2014» та «Освіта за кордоном», що проходила в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Українському домі» протягом 13-15 листопада, за участю Голови Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти Лілії Гриневич, заступника Міністра освіти і науки України Павла Полянського, президента Національної академії педагогічних наук України Василя Кременя, організаторів виставки, а також поважних представників Канади, Чехії, Польщі, Ізраїлю та Франції в Україні.

Протягом трьох днів, студентами-консультантами ЮК «Астрея» було здійснено безоплатну правову допомогу шляхом надання безкоштовних юридичних консультацій громадянам, серед яких були також іноземці. Консультації надавались, переважно, у трудових справах та справах, пов’язаних із соціальним статусом біженців та переселенців із окупованих східних районів України до інших міст країни, можливості отримання ними соціальних пільг та безкоштовного навчання у середніх та вищих навчальних закладах України.

SAl9oWgAjJc
tnDL1RfffQI
IMG_4220
IMG_4221