Презентація документального фільму про Бориса Грінченка «Ловець слів»

DSC0536604 грудня 2014 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

4 грудня 2014 року для студентів Київського університету імені Бориса Грінченка відбулася презентація документального фільму Першого національного каналу України про Бориса Грінченка «Ловець слів» (автор фільму – Надія Довгич, режисер – Олена Савельєва, науковий керівник – Василь Яременко).

До учасників заходу звернулися: Хоружа Людмила Леонідівна, проректор з наукової роботи Київського університету імені Бориса Грінченка, доктор педагогічних наук, професор; Довгич Надія Іванівна, автор фільму та Яременко Василь Васильович, науковий керівник фільму, провідний науковий співробітник НДЛ грінченкознавства Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат філологічних наук, професор.

Після закінчення перегляду фільму його учасникам були запропоновані питання для обговорення (Що найбільше вразило вас у фільмі?, Грінченко в історії чи Грінченко в сучасності?, У чому сьогодні може наслідувати Грінченка молодь?). У дискусії взяли активну участь студенти Університету, під час якої усі бажаючі висловили свої думки та враження щодо фільму.

На презентації фільму були присутні студенти-журналісти навчально-виробничого комплексу Університету «АстудіЯ» (Центр телерадіожурналістики), які взяли інтерв’ю у автора, наукового керівника фільму та запрошених гостей. Відзнятий репортаж пізніше буде висвітлено на сайті «АстудіЯ» в рубриці «Новинки за хвилинки».

IMG_5949
IMG_5954
IMG_5971
IMG_5974
IMG_5976
DSC_0070