Презентація студентського проекту «Ми - у майбутньому».

DSC053669 грудня 2014 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

У рамках Грінченківської декади в Київському університеті імені Бориса Грінченка 9 грудня 2014 р. відбулася презентація студентського проекту «Ми - у майбутньому». Активну участь у реалізації проекту взяли магістранти другого року навчання спеціальності «Медіа-комунікації». Керівником проекту була старший викладач кафедри української літератури, компаративістики і соціальних комунікацій, кандидат педагогічних наук Аліна Леонідівна Лісневська.

Пропонуємо користувачам кафедральної веб-сторінки матеріал, присвячений цій події.

Ознайомитись із студентським проектом «Ми – у майбутньому» можна за гіперпосиланням http://youtu.be/nBhU9gHBwB0

 

Очима студента: Студентський відеопроект «Ми - у майбутньому»

Час від часу кожен з нас замислюється: «А яким буде наше життя через п’ять чи, скажімо, десять років? Що зміниться у країні, у житті рідних та друзів?». Саме обрії майбутнього прагнули уявити учасники проекту, студенти-магістранти другого року навчання курсу спеціальності «Медіа-комунікації». Кожен із них відкрив присутнім частинку «майбутнього себе» та поділився думками з приводу подальшої долі України. Своє майбутнє студенти не уявляють без гарної освіти, теплого родинного кола, вірних друзів та рідної країни. «Проектування майбутнього» - гарний стимул вдосконалення теперішнього.

Активну допомогу та підтримку студентам в створенні цього відеотвору надавала Аліна Лісневська – старший викладач кафедри української літератури, компаративістики і соціальних комунікацій, кандидат педагогічних наук, фахівець із телевиробництва.

Задум проекту «Ми - у майбутньому» було втілено за підтримки навчально-виробничого комплексу Університету «Астудія» та її керівника Мар’яни Ангелової.

1
2
3
4
5