Презентація стратегії «Справжня Україна»

phoca thumb m IMG 798422 грудня 2014 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б, конференц-зала

 

 

 

Сьогодні, 22 грудня 2014 року, у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулась презентація проекту «Справжня Україна».
Презентований проект “Справжня Україна” – це “стартап” моделі держави майбутнього, до якої сьогодні повинна долучитися кожна людина. Адже це творення тієї України, за яку ми боремося, - тієї справжньої України.
Із вступним словом виступив ректор Університету Віктор Огнев'юк:
«Найбільший потенціал України – це людський потенціал, людські ресурси. Якщо ми навчимось правильно використовувати це та показувати себе світу, як гідну та розумну націю, то ми змінимо себе, в першу чергу, і ставлення світу до нас. Це є однією з ключових ідей, яка об’єднала сьогодні наш університет з Русланою та іншими учасниками проекту «Справжня Україна». Правдиве пізнання України та розкриття її потенціалу – це є справжнє завдання тих людей, які створили цей проект та які будуть долучатися до цього проекту. Ви маєте розуміти, що ваш успіх в середині кожного з вас. І сьогодні, як ніколи, потрібно працювати над створенням нового позитивного іміджу України» - зазначив у своєму виступі Віктор Олександрович.
Перед аудиторією виступила Руслана Лижичко, яка розповіла хто такий сьогодні іміджмейкер України і як кожна людина може бути чітко корисна для цієї великої роботи в умовах пропаганди та інформаційної гібридної війни проти України. Руслана переконана, що це надзвичайно важливо, так як захисту на такому рівні Україна не має, інститутів таких не існує, тому ініціює такий напрям і разом з командою створила Агентство Іміджу України.
“Ми позиціонуємо Україну як країну майбутнього та інновацій. Чому ми закликаємо творити? Тому що творчість та творіння, питання інновації – це питання національної безпеки, це питання оборони, захисту та термінова розбудова тієї держави, заради якої, власне, була Революція Гідності на Майдані”- відзначила у своєму виступі Руслана.
Також своє бачення щодо творення моделі держави майбутнього висловили Олег Афанасьєв – директор компанії Business Systems, засновник проекту Тренінг Університет Business Life, унікальної еко-системи по формуванню і розвитку молодих бізнесменів та Володимир Лановий – доктор економічних наук, голова спостережної ради Української державної інноваційної компанії, президент Центру ринкових реформ; Народний депутат України кількох скликань.
Мета цього заходу:
- «зарядити» студентів ідеєю того, що Україна стає лідером інновацій;
- зробити голос студентів соціально активним у процесі державотворення майбутньої України;
- започаткувати спільний проект Агентства Іміджу України, провідних ІТ-технологів та Київського університету імені Бориса Грінченка під спільною ідеологією “Україна – в цьому слові для мене все!”
Усіх присутніх запросили приєднатись до творення держави майбутнього. Студенти та співробітники нашого Університету стали першими, хто почув і побачив презентацію цього проекту. Аудиторія з великою зацікавленістю сприйняла ідею формування іміджу України та розпочала процес створення робочих груп.
Захід завершився спільним акапельним виконанням гімну України на чолі з Русланою.

 

IMG_7876
IMG_7905
IMG_7912
IMG_7913
IMG_7923
IMG_7935
IMG_7940
IMG_7942
IMG_7952
IMG_7956
IMG_7979
IMG_7984