Відбувся VІІ Відкритий конкурс читців «Із янголом на плечі…»

DSC0536620 грудня 2014 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

Підбито підсумки VІІ Відкритого конкурсу читців «Із янголом на плечі…», організованого кафедрою української літератури, компаративістики і соціальних комунікацій Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка. Вже декілька років поспіль «душею» конкурсу є старший викладач кафедри Блохіна Наталія Олексіївна. Конкурс, у якому взяли участь близько 70 учнів 9-11 класів шкіл Києва та Київської області, відбувся 20 грудня 2014 р. Учасники продемонстрували свою майстерність у виконанні поетичних творів або їх фрагментів, а також власних творів, мелодекламації, міні-виставах та перформансах у декількох номінаціях, зокрема, «Батьківщина у світі поезії», «Авторська поезія», «Дух Різдва» тощо.

Вимогливе жюрі на чолі із завідувачем кафедри української літератури, компаративістики і соціальних комунікацій, доктором філологічних наук, професором Ярославом Олексійовичем Поліщуком оцінювало рівень володіння поетичним словом, майстерність виконання та артистичність учасників. У жюрі були представлені викладачі кафедри української літератури, компаративістики і соціальних комунікацій – доктор філологічних наук, професор Бровко Олена Олександрівна, кандидат філологічних наук, доцент Башкірова Ольга Миколаївна, кандидат філологічних наук, доцент Кудряшова Оксана Валентинівна, кандидат педагогічних наук, старший викладач Лісневська Аліна Леонідівна, заслужений артист України, відомий майстер дубляжу Юрій Миколайович Коваленко, кандидат філологічних наук, поетеса та перекладач Олена Олір.

Усі учасники конкурсу отримали грамоти та подарунки як за участь, так і за перемогу в окремих номінаціях. Відкритий конкурс читців «Із янголом на плечі…-2014» перетворився на справжнє свято для школярів, їх батьків та вчителів.

Конкурс чтецов 1
Конкурс чтецов 2
Конкурс чтецов 3
Конкурс чтецов 4
Конкурс чтецов 5