Перші університетські «Змагання п’яти сил»

preview 11 03 str rozv osvберезень 2015 року
м. Київ

 

 

 

Нещодавно в столичному гідропарку відбулися змагання серед студентів київських вищих навчальних закладів. Їх мета – популяризація здорового способу життя, організація патріотичного виховання та змістовного дозвілля молоді.

Організатори – Київський молодіжний центр праці (КМЦП) за підтримки Студентської ради міста Києва, Фонду волонтерів України та команди соціального промоушену «Steel People».

В урочистому відкритті взяли участь представники місцевих органів державної виконавчої влади, діячі культури та спорту, а також численні вболівальники.

Серед команд-учасниць були і студенти напряму підготовки «Фізичне виховання» Гуманітарного інституту та Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка.

Програма змагань складалась із комплексу 5-ти видів фізичних вправ:

  • підйому гирі (16 кг);
  • підтягування на поперечині;
  • присідання;
  • згинання- розгинання рук в упорі на брусах;
  • згинання-розгинання рук в упорі лежачи.

Також цього дня для всіх бажаючих проводилися майстер-класи зі здорового способу життя.

Незважаючи на те, що грінченківці вперше брали участь у цих змаганнях, в окремих дисциплінах, таких як присідання, згинання-розгинання рук в упорі лежачи, наші спортсмени склали певну конкуренцію для досвідчених майстрів силових вправ і гідно захищали честь навчального закладу.

Київський молодіжний центр праці висловив вдячність нашому Університету за сприяння в організації проведення спортивно-патріотичного «Змагання п’яти сил» і надію на майбутню підтримку.

Участь студентської молоді в спортивно-патріотичних проектах засвідчує спрямованість грінченківців на здоровий спосіб життя, зміцнення фізичного здоров'я, всебічне самовдосконалення особистості.

 

1
2
3
4