Майстер-клас від Михайла Шаманова «Як побудувати кар’єру в медіа»

IMG 968028 квітня 2015 року 
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

Ні для кого не є таємницею, що Київський університет імені Бориса Грінченка має багато друзів та часто приймає гостей. На цей раз до нашого Університету завітав Михайло Шаманов – креативний продюсер та ведучий програми «Абзац» на Новому каналі.

28 квітня Михайло Шаманов провів майстер-клас на тему «Як побудувати кар’єру в медіа». Поради зібралися послухати студенти різних напрямів підготовки: «Журналістика», «Медіакомунікації», «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Видавнича справа і редагування» та інші бажаючі, в тому числі викладачі та співробітники Університету.

Під час зустрічі ведучий повідав про свій шлях у медіа-сферу, цікаві випадки з власного досвіду роботи журналістом та надихнув присутніх в аудиторії не цуратися жодних завдань, впевнено йти до своєї мети та не опускати руки, адже «невдача – це можливість відступити один крок назад і пройти два вперед».

Також, Михайло Шаманов розповів майбутнім журналістам про ризики та особливості роботи в зоні АТО. А наші студенти, маючи нагоду поставити гостю будь-яке хвилююче їх запитання, підняли питання журналістської етики.

Загалом розмова вийшла доволі продуктивною і кожен присутній міг почерпнути щось для себе і усвідомити власний шлях медійної кар’єри. Організатором зустрічі виступив НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності.

IMG_1681
IMG_1689
IMG_1692
IMG_1701
IMG_1708
IMG_1714
IMG_1734
IMG_1737
IMG_1744
IMG_1755