Відео-лекція Людмили Кривош на тему: „Застосування якісних методів дослідження (Action Research – дослідження дією) для оцінювання нових програм і підходів у системі освіти”

IMG 968028 квітня 2015 року 
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

28 квітня 2015 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулася відео-лекція Людмили Кривош, викладача Oranim Academic College (Ізраїль), кандидата філологічних наук (Україна), доктора філософії (Ізраїль) на тему: „Застосування якісних методів дослідження (Action Research – дослідження дією) для оцінювання нових програм і підходів у системі освіти”. Заходи такого типу набувають популярності останнім часом і є достатньо новим форматом послідовної презентації навчального та наукового матеріалу, який не вимагає особистої присутності лектора в аудиторії.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся пан Влад Лернер, перший секретар Посольства Ізраїлю в Україні, який наголосив на важливості проведення подібних заходів та окреслив можливі шляхи наукової співпраці Ізраїлю та України.

Після відео-лекції відбулася дискусія пані Людмили з учасниками лекції, в якій активну участь взяли: Бєлєнька Ганна Володимирівна, професор кафедри дошкільної освіти, заступник директора з наукової роботи Педагогічного інституту, доктор педагогічних наук, доцент; Чернуха Надія Миколаївна, завідувач кафедри теорії та історії педагогіки Гуманітарного інституту, доктор педагогічних наук, професор та інші. Учасники заходу обговорили проблемні питання, поставлені лектором, а також наголосили на значущості проведення подібних заходів задля професійного вдосконалення педагогів. Наприкінці пан Влад Лернер розповів про специфіку системи вищої освіти Ізраїлю.

DSC04400
DSC04403
DSC04407