Зустріч ректора університету з представниками програми «EBI»

IMG 210706 травня 2015 року 
м. Київ

 

 

 

 6 травня 2015 року відбула зустріч Ректора нашого Університету з Патріком Мітчеллом, PhD, професором Казахсько-Американського вільного університету, директором програми «Education through Business Immersion (EBI)» («Навчання шляхом занурення у бізнес»).

Відповідно до умов програми, студенти, які взяли участь у щорічній Міжнародній Академії Лідерстволужіння (м. Портленд, штат Орегон, США), запрошуються до Літньої бізнес школи «EBI», яка передбачає проходження безкоштовної індивідуальної практики на малих та середніх підприємствах штату. У ході зустрічі були обговорені основні переваги «EBI» – стажування в компаніях (розробка власного проекту), які реалізують принципи лідерствослужіння та формують конкурентні переваги на їх основі; отримання відповідних сертифікатів; менторство та комфортні умови перебування; підвищення рівня володіння мовою; ознайомлення з культурою США та організаційні питання, включаючи візову підтримку. Також перспективним напрямком співпраці було визначено мобільність професорсько-викладацького складу.

Участь у заході також взяли Ярка Мітчелл, одна зі співзасновників програми «EBI»; Морзе Н.В., проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності; Якуба В.В., завідувач кафедри англійської філології, Веселовська О.В., начальник відділу міжнародних зв’язків.

 

IMG_2107