Гостьова лекція Олени Гармаш, директора з корпоративних зв’язків «Міжнародної фінансової корпорації»

IMG 21176 травня 2015 року
м. Київ 

  

 

 

6 травня 2015 року до Київського університету імені Бориса Грінченка завітала Олена Гармаш, директор з корпоративних зв’язків «Міжнародної фінансової корпорації».

«Міжнародна фінансова корпорація» є однією з установ «Групи Світового банку» і найбільшою установою, яка працює в області глобального розвитку та, виключно, з приватними підприємствами у країнах, що розвиваються. Візію організації відображають наступні слова: «Люди мають мати змогу перемогти бідність і змінити своє життя на краще».

Під час зустрічі пані Олена цікавилася знаннями студентів про «Міжнародну фінансову корпорацію», ставила запитання. Детально вона розповіла про країни, в яких працює організація, про форми власності підприємств, які можуть отримати фінансування, навела приклади успішних сьогодні великих українських компаній, які отримали кредити від «Міжнародної фінансової корпорації» та умови, за яких ці кошти можуть бути надані. Окреме зацікавлення викликало в аудиторії питання корпоративних соціальних стандартів, яких дотримується безпосередньо організація та бізнес, який вона фінансує.

 

IMG_2111
IMG_2117
IMG_2124
IMG_2125
IMG_2126
IMG_2129