Фестиваль реклами Scotch Fest

3418 травня 2015 року
м. Київ

 

 

 

18 травня кафедра реклами та зв’язків з громадськістю провела нагородження переможців фестивалю реклами Scotch Fest, який організували студенти І курсу напряму підготовки «Реклама та зв'язки з громадськістю».

У фестивалі взяли участь студенти різних спеціальностей Київського університету імені Бориса Грінченка та подали понад 400 робіт у 24-х номінаціях. Члени журі обрали кращі роботи, переможці отримали цінні подарунки від 20 спонсорів, серед яких квитки на музичний проект Святослава Вакарчука «Вночі», концерт гурту 5'nizza, клубні картки у фітнес клуб та понад 100 інших подарунків.

Голова журі, виконавчий директор Всеукраїнської рекламної коаліції, Максим Лазебник, обрав володаря Гран-прі - Леонтьєву Аліну, яка отримала головний приз - політ на повітряній кулі. За кількістю креативних робіт, призових місць та призів від спонсорів, фестиваль реклами Scotch Fest сміливо може претендувати на один з найкращих студентських фестивалів реклами у нашій країні.

Варто зазначити, що фестиваль проводився лише серед студентів Київського університету імені Бориса Грінченка. Всі присутні на церемонії нагородження змогли побачити роботи переможців.

Усі роботи учасників можна побачити на сайті фестивалю – scotchfest.in.ua.

 

10
11
17
20
21
22
23
32
34
46
48
49