Конференція студентів Київського університету імені Бориса Грінченка

803 червня 2015 року
м.Київ

  

 

 

03 червня 2015 року відбулась Конференція студентів Київського університету імені Бориса Грінченка. До порядку денного увійшли такі питання:
1.Звіт президента Студентського парламенту за 2014-2015 н.р.

2.Про продовження повноважень органів студентського
самоврядування Університету та їх керівників.

3. Обговорення нової редакції Положення «Про студентське самоврядування
в Київському університету імені Бориса Грінченка».

4. Про звернення до МОН та парламентського комітету з питань тлумачення окремих норм ЗУ “Про вищу освіту”.

5. Про обрання реєстраційної комісії та делегування повноважень з питань організації та проведення виборів Студентського парламенту в Університеті.

У зв’язку з тим, що наразі Департамент з правового захисту студентів доопрацьовує ключові питання Положення «Про Студентське самоврядування», на Конференції було прийнято рішення про продовження повноважень чинних органів студентського самоврядування Університету до проведення наступної Конференції.

Для ознайомлення та відкритого обговорення проект Положення розміщено на сторінці Студентського парламенту studparliament.kubg.edu.

За результатами голосування делегатів, роботу президента Студентського парламенту Анастасії Юрганової та Студентського парламенту визнано задовільними.

До студентства зі словом звернувся Ректор - Віктор Олександрович Огнев’юк. У своєму виступі він зупинився на напруженому воєнно-політичному стані в країні, підкреслив необхідність вірного тлумачення Закону України «Про вищу освіту» в частині «Студентське самоврядування» і, згідно цьому, вдумливого доопрацювання Положення «Про студентське самоврядування Київського університету імені Бориса Грінченка».

Ректор вручив Подяки та корпоративні значки найактивнішим студентам за плідну роботу в розбудові студентського самоврядування.

За всебічне сприяння органам студентського самоврядування у реалізації молодіжних ініціатив, Анастасія Юрганова від імені грінченківської молоді висловила слова вдячності Ректору – Віктору Олександровичу Огнев’юку; проректору з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи – Таїсії Юріївні Бєлофастовій.

По завершенню Конференції пролунав Гімн Університету.

 

 

1
2
3
4
5
6
7
8