Вручення дипломів випускникам-2015 Університетського коледжу, Гуманітарного інституту та Інституту мистецтв

2127 червня 2015 року
м. Київ, вул. м. Тимошенка, 13-Б 

    

 

 

27 червня 2015 року у нашому Університеті відбулась незабутня для кожного студента подія – урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам 2015 року.

У цей день свої дипломи за освітньо-кваліфікаційними рівнями «молодшого спеціаліста», «бакалавра», «магістра» отримали випускники Університетського коледжу, Гуманітарного інституту та Інституту мистецтв.

Цього року вперше, відповідно до Закону "Про вищу освіту", ВНЗ самостійно виготовляли документи про вищу освіту. Отже, цьогорічні випускники стали першими, хто отримав диплом державного зразка з ексклюзивним дизайном Київського університету імені Бориса Грінченка.

Випускників привітали ректор Університету Віктор Олександрович Огнев’юк, проректори, директори Інститутів, Вчена рада Університету. У своєму виступі Віктор Олександрович відмітив: «Почуваюся щасливою людиною, коли дивлюся в зал і бачу очі наших магістрів, спеціалістів, бакалаврів, які випромінюють впевненість та віру в своє майбутнє. Мені приємно висловити захоплення всіма Вами, тому що Ви здолали черговий дуже важливий етап в своєму життя». Також ректор подякував викладачам, професорсько-викладацькому складу, усім співробітникам Університету за те, що вони доклали багато зусиль, аби зробити навчання комфортним.

Ми пишаємося результатами наших випускників у навчанні, їх науковими і творчими здобутками. Це є свідченням того, що випускники Університету усвідомлюють своє покликання та чітко знають, чого прагнуть у житті.

Людина, громада, довіра, духовність, професіоналізм, відповідальність, лідерство-служіння, громадянська ідентичність – це цінності нашого Університету, які поведуть випускників по життєвій дорозі.

Дорогі випускники, нехай кожний Ваш крок зміцнює добру славу рідної землі. Слава Україні!

 

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21