Зустріч зі швейцарським політиком Франсуа Лаша у Міжнародному Інституті менеджменту

3

15 вересня 2015 року
м. Київ, Міжнародний Інститут менеджменту

 

  

 

15 вересня 2015 у межах програми «Політична школа Богдана Гаврилишина» відбулася зустріч зі швейцарським політиком Франсуа Лаша в приміщенні Міжнародного Інституту менеджменту. На подію були запрошені й інші офіційні гості: Крістіан Шьоненбергер, Надзвичайний і Повноважний Посол Швейцарської Конфедерації в Україні, Хольгер Тауш, директор Швейцарського бюро співробітництва в Україні. Відкрив зустріч вітальним словом Богдан Дмитрович Гаврилишин, Голова Благодійного Фонду. Привітали учасників і Крістіан Шьоненбергер, і Хольгер Тауш.

Темою, якій присвятив свій виступ Франсуа Лаша, стала наступна: «Як прийти до консенсусу та як вирішувати конфлікти мирним шляхом: випадок конфлікту у кантоні Юра в Швейцарії». Сьогодні для України дана тема є надзвичайно актуальною.

Декілька слів про гостя: Франсуа Лаша – швейцарський політик, який займав чисельні посади, зокрема він був головою Комісії з зовнішньої політики парламенту Швейцарії, головою делегації Швейцарії в Парламентській Асамблеї Ради Європи, першим президентом швейцарського кантону Юра. Впродовж лекції політик розповів про нелегку історію наймолодшого кантону Юра та про боротьбу за власну релігійну, культурну ідентичність. У висновку до свого виступу Франсуа Лаша зазначив, що найважливіше у ставленні до інших – це гуманізм.

Від Київського університету імені Бориса Грінченка на зустрічі були присутні: Коргуник Юлія Василівна, провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків, та Даценко Тетяна Олександрівна, заступник завідувача НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності нашого Університету.

 

 

1
2
3
4
5
6