Відкриття VI етапу реалізації Соціального проекту «З Києвом і для Києва»

7

17 жовтня 2015 року
м. Київ

   

 

 

17 жовтня 2015 р. стартував шостий етап реалізації Соціального проекту Київського університету імені Бориса Грінченка «З Києвом і для Києва», який став одним із напрямів втілення в життя місії Університету сприяти кожному в цілісному розвитку і лідерському становленні, служити людині, громаді, суспільству. Відкриття відбувалося у всіх інститутах та в Університетському коледжі.

Співробітники та студенти кожного підрозділу Університету яскраво та змістовно провели відкриття шостого етапу Соціального проекту. Заходи проходили як у приміщенні, так і на майданчиках просто неба.

Гуманітарний інститут та Інститут суспільства ознайомили гостей з планом заходів та програмою роботи секцій, які проходили цього дня у навчальному корпусі №1. Глядачі насолоджувалися яскравою концертною програмою від студентів. Після урочистої частини учасників проекту запросили на показові заняття за напрямами.

Студенти і викладачі Педагічного інституту запропонували пізнавально-розвивальний захід для дітей житлового масиву Русанівка. З дітьми були проведені фізкультурні розваги, Ігри-забави, інсценування казки "Ходить Гарбуз по городу!", танцювальні подорожі Всесвітом, а також конкурс малюнків на асфальті «Квітуча Україна». Неймовірний настрій, дитячі усмішки, атмосфера свята панувала на ігровому майданчику.

В Інституті мистецтв після реєстрації учасників Соціального проекту відбувся перегляд святкового концерту-відкриття. В межах концертної програми відбувся анонс роботи школи-студії «Арт-веселка», виконання хореографічних, вокальних та інструментальних концертних номерів у виконанні студентів Інституту. Силами Інституту всім бажаючим запропоновано відвідувати індивідуальні заняття з музичних дисциплін, групові заняття з хореографії та образотворчого мистецтва.

В Інституті людини цьогоріч відкриття відбувалося безпосередньо у місцевій громаді мікрорайону Березняки на дитячому майданчику поблизу озера Тельбін. Студенти та викладачі Інституту провели для киян психологічні експрес-консультації "Психологія просто неба", психологічні арт-діагностики, експрес-консультації "Здоров'я в родині", ігротеки для дітей. Такий формат викликав особливий інтерес з боку мешканців мікрорайону.

Університетський коледж після концертної програми провів ігри-хороводи «Музичний сміхограй» та розважальну програму з аніматорами для дітей; відбулися заняття мовної школи «Вивчаємо англійську», музичної студії, студії образотворчого мистецтва «Палітра» та спортивної секції з волейболу.

Інститут післядипломної педагогічної освіти нашого Університету анонсував комплексні заходи до відкриття шостого етапу соціального проекту. Цього дня він запропонував різні форми та види роботи, а саме: відкрились клуби «Футбольний м’яч», «Коли навчатися легко». Діагностично-консультаційний психологічний центр провів консультування для громадян столиці.

Нагадаємо, що Соціальний проект «З Києвом і для Києва» започатковано науково-педагогічним та студентським колективами Університету в 2010 році і спрямовано на задоволення особистісно-орієнтованих, культурно-дозвіллєвих, спортивно-оздоровчих запитів та потреб мешканців столиці.

Безкоштовне отримання послуг в рамках даного проекту надається дітям бійців антитерористичної операції, а також тих, які загинули під час бойових дій в зоні АТО або внаслідок поранення; громадянам, які мають статус переселенця; ветеранам Великої Вітчизняної війни; сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування; інвалідам; дітям із малозабезпечених сімей; дітям із багатодітних сімей (5 і більше осіб до 18 років); дітям та онукам співробітників Університету.

Проект реалізується за сприяння Київської міської державної адміністрації.

 

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9