Круглий стіл на тему: «Політико-правові засади європейської та євроатлантичної інтеграції»

4

13 жовтня 2015 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

  

  

 

13 жовтня 2015 р. Рада молодих учених Інституту суспільства та викладачі кафедри правознавства провели для студентів Університету круглий стіл на тему: «Політико-правові засади європейської та євроатлантичної інтеграції».

Мета заходу – напередодні першого святкування в Україні Дня захисників Вітчизни – загострити увагу студентів та молодих вчених Університету до європейських цінностей та стандартів НАТО, знання про які сьогодні вкрай необхідні українському суспільству.

Доповідач – завідувач кафедри правознавства, доктор наук з державного управління, професор, заслужений діяч науки і техніки України Ігор Андрійович Грицяк ознайомив учасників круглого столу з процесом реалізації державної політики у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції. В доповіді та при обговоренні наголошувалося на ключові аспекти відносин «Україна – ЄС» та «Україна – НАТО», незмінності курсу нинішнього керівництва української держави на єднання з країнами розвинутої демократії та соціально орієнтованої економіки.

Присутні отримали інформаційні матеріали про Північноатлантичний Альянс, надані Центром інформації та документації НАТО в Україні.

 

2
4
5vvTOPg4s-A
IMG_6469
IMG_6471
IMG_6477
IMG_6478
IMG_6481
IMG_6482
zgeIcUAd7Lw