Консультаційний центр "Грінченко консалтинг" в рамках соціального проекту "З Києвом і для Києва"

«Грінченко консалтинг» - це єдиний унікальний консультаційний центр, створений на базі Київського університету імені Бориса Грінченка в рамках Соціального проекту «З Києвом і для Києва», який надає інформаційно-консультаційні послуги в сфері фінансів та економіки для соціально-незахищених верств населення.

Основний спектр послуг включає:

Страховий консалтинг. Сфера страхування в Україні має складну структуру, і нерідко важливі аспекти важкі для сприйняття звичайних громадян - прямих споживачів страхових продуктів. У деяких суперечливих ситуаціях вони фактично опиняються наодинці зі страховими компаніями, де проти клієнта працює команда фахівців.

Звичайно, розібратися у всіх тонкощах страхування самостійно досить складно. Адже в кожному конкретному випадку варіанти страхування і умови укладення договору можуть бути різні. Тому довірити настільки відповідальний вибір краще фахівцям, які спеціалізуються на моніторингу ринку страхових послуг.

Фахівці нашого консультаційного центру, однаково неупереджені до всіх страхових компаній і завжди виступають на боці клієнтів, допоможуть Вам вирішити всі питання, пов'язані зі сферою страхування:

  • підберуть надійну страхову компанію, яка пропонує оптимальні для Вашої ситуації умови страхування;
  • доставлять поліс у зручний для Вас час і місце;
  • нададуть консультаційну підтримку на всіх етапах взаємодії зі страховою компанією.

 

Пенсійний консалтинг . Якість життя населення значною мірою залежить від пенсійного забезпечення людей похилого віку та впевненості у завтрашньому дні осіб, які працюють. Нині за ринкових умов не здійснюється адекватне заміщення пенсією заробітку громадянам, втраченого ними у зв'язку зі старістю, та запобігання бідності серед людей похилого віку. Внаслідок цього діючою пенсійною системою незадоволені як платники пенсійних внесків, так і переважна більшість пенсіонерів. Зволікання з усуненням зазначених суперечностей може призвести до гострої і затяжної соціальної напруженості.

Фахівці центру «Грінченко-консалтинг» нададуть безоплатну консультаційну допомогу з питань нарахування пенсій за віком, зокрема пенсій науковцям та військовим, пенсійного страхування, можливості вкладення частини пенсії в недержавні пенсійні фонди. Консультанти нададуть об’єктивні та незалежні консультації, що направлені на пошук оптимального плану пенсійних накопичень.

 

Банківський консалтинг

Податковий консалтинг

Консалтинг в сфері нерухомості

Консалтинг в сфері управління персоналом