Міжнародний день студента-2015 у Київському університеті імені Бориса Грінченка

9

17 листопада 2015 року
м. Київ, вул. М.Тимошенка 13-Б

  

 

 

Традиційно, в останній місяць осені, у рамках Міжнародного дня студента, по структурних підрозділах Університету пройшли презентації академічних груп першокурсників «Ось ми які!»-2015.

17 листопада 2015 року розпочалось благодійною акцією студентської платформи «DO_BRO». Цього разу було ініційовано збір коштів на підтримку студентки нашого Університету, якій вкрай потрібен візочок для пересування людей з особливими потребами. Спільними зусиллями студентів та викладачів було зібрано перші кошти. Але це початок, потрібні ще зусилля, щоб зібрати повну суму.

Наступною подією Дня студента в нашому Університеті стала Шоу-презентація першокурсників під гаслом «Шляхами пізнання йдемо до спільної мети!», яка зібрала чисельну грінченківська громаду активних, енергійних, перспективних, сучасних молодих людей, які прагнуть знань, злагоди і миру. Загальна святкова атмосфера, гарний настрій та харизматичність виступаючих на сцені студентів з'єднали всіх присутніх у єдине ціле. Креативність, самовідданість в організації спільного свята, несподівані режисерські знахідки – ось такі ознаки цьогорічної шоу-презентаці.

Під час заходу Ректор Університету Віктор Огнев’юк вручив Грамоти найактивнішим студентам за активну громадянську позицію та вагомий особистий внесок у соціально-гуманітарну, культурно-мистецьку, наукову, профспілкову та волонтерську діяльність, популяризацію молодіжного студентського руху в Україні.

Цього року, напередодні свята, було оголошено загальноуніверситетський конкурс на найкращу молодіжну пісню про рідний Університет, сповнену драйвом, запальною мелодією та змістовним текстом; що здатна стати грінченківським хітом із потужною енергетикою. 17 листопада прем’єра перших таких пісень вже відбулась на сцені концертної зали нашого Університету. Але це тільки початок.

Приємністю стало вручення Сертифікатів на вивчення англійської мови від однієї з найкращих у Києві шкіл іноземних мов «IQ Planet» та Сертифікатів на майстер-класи хореографічної студії Ярослава Губського - «LuckOut Club». Від Первинної профспілкової організації студентів всі учасники Шоу-презентації отримали святкові торти.

Отже, свято вдалося, адже по його закінченню ще довго коридорами Університету лунали пісні і панував гарний настрій. Здивували виступи першокурсників всіх Інститутів, Коледжу, а загальна тема тільки зайвий раз підкреслила непересічність характеру і душі наших молодих людей.

Дорогі студенти! Ще раз вітаючи Вас з цим прекрасним святом юності, знань, щастя і нових звершень, бажаємо Вам і надалі залишатись прекрасними світлими людьми, які мають у своїй генетичній пам’яті шляхетні риси кожного українця – прагнення до віри, любові, волі – хай ці якості об’єднують всіх нас протягом усього житття!

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
17
18
19
20.