Кращий молодий соціолог року

P anina Konkurs10 грудня 2015 року
м. Київ

 

 

 

Вітаємо співробітницю нашого Університету завідувача відділу соціологічних досліджень НДЛ культури лідерства Тягло Катерину Олександрівну з перемогою у конкурсі «Кращий молодий соціолог року» та присудженням премії імені І.М. Попової!

Результати конкурсу були оголошені в межах ІХ міжнародних соціологічних читань пам’яті Наталії Паніної та Володимира Ядова 10 грудня 2015 року в Інституті соціології НАН України.

Конкурс «Кращий молодий соціолог року» проходить в Україні вдев’яте, його ініціаторами є Соціологічна асоціація України, Інститут соціології НАН України та Соціологічний центр імені Н.В. Паніної.

Конкурс є відкритим. Взяти участь у ньому могли професійні соціологи віком до 35 років. Для цього необхідно було подати наукову статтю, опубліковану в друкованому чи електронному виданні українською, російською або англійською мовою та есе на запропоновану комісією тему. Цього року тема есе була: «Соціолог у розколотий країні: технологія та етика».

Радіємо з того, що вітчизняна наука поповнюється новими талановитими кадрами, і бажаємо Катерині Олександрівні подальших здобутків і наснаги на дослідницькій ниві!

 

DIPLOM
P_anina Konkurs