Форум об'єднав лідерів освіти

imei-forum-gr-photo28 січня 2016 року
м. Київ, конференц-зала готелю “Русь”

 

 

 

28 січня 2016 року в конференц-залі готелю “Русь” відбувся перший в Україні Форум лідерів освіти, що був організований Міжнародним інститутом розвитку інтелекту (IMEI, Республіка Корея). На заході були присутні педагоги, керівники навчальних закладів різного рівня, представники влади та третього сектору.

Київський університет імені Бориса Грінченка на Форумі представили: проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Таїсія Бєлофастова, заступники директорів Інститутів із соціально-гуманітарних питань та студентський актив Університету.

В програмі Aоруму були виступи лекторів IMEI та обговорення ефективних напрямків співпраці в сфері освіти, що дозволять по-новому готувати молодь до адаптації у динамічному світі.

За підсумками заходу, представництво IMEI в Україні підписало понад 80 меморандумів про співпрацю з навчальними закладами України, зокрема по впровадженню авторських лекцій для української молоді.

“Це унікальна можливість для кожного по-новому подивитися на освітній процес та спромогтись відкрити свій потенціал. Правда, сьогодні отримати диплом престижного ВНЗ це ще не гарантія вдалого трудового шляху та самодостатнього життя. Лекції MIND мають допомогти молоді досягти мети – досягти всебічного успіху та процвітання”, – зазначив голова ГО «Сучасний Світ Молоді» Владислав Шелоков.

Аналогічні форуми проводились в багатьох країнах світу та однаково сильно зацікавили представників провідних закладів освіти кожної держави.

 

image (3)
imei-forum-672x372
imei-forum-gr-photo