Ще одне визнання Університету Грінченка

Ще одне визнання Університету Грінченка29 березня 2016 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

      

 

  

Київський університет імені Бориса Грінченка отримав визнання в Національному конкурсі «Корпоративне волонтерство в Україні 2014-2015» у номінації «Партнерська програма: освіта». 29 березня нагороду ректору вручив Віктор Лях, Президент Фонду Східна Європа, за ініціативи якого проводився захід.

Конкурс, що тривав впродовж минулого року, зібрав кращі практики бізнесу, які допомагають вирішувати гострі соціальні та екологічні проблеми суспільства, залучаючи експертизу компаній та знання, досвід і робочий час співробітників. А також відзначені компанії, волонтерські програми яких були спрямовані на подолання наслідків конфліктів. Цікаво, що навчальні заклади у даному конкурсі раніше не були представлені, Університет Грінченка став першим, який отримав подібну нагороду. Про це у своєму вітальному слові зазначив Президент Фонду. Він також додав, що журі було вражене масштабом і якістю роботи соціального проекту Київського університету імені Бориса Грінченка «З Києвом і для Києва», адже науково-педагогічний та студентський колектив задовольняє навчальні, культурні, спортивні запити та потреби столичної громади. Сьогодні практика корпоративного волонтерства – це інструмент швидкого реагування на важливі суспільні проблеми.

 

Довідка. Конкурс проводився в Україні вчетверте, був ініційований Фондом Східна Європа в партнерстві з мережею Глобального договору ООН в Україні та Українським форумом благодійників. На адресу конкурсу надійшло близько 20 заявок від українських та міжнародних компаній. Заявки оцінювалися журі, до складу якого увійшли представники мережі Глобального Договору ООН, українських медіа та профільних експертних організацій. Оцінка відбувалась за британською методологією, розробленою організацією Business in the Community, яка є однією з провідних експертних організацій Європи у сфері розвитку корпоративної соціальної відповідальності та корпоративного волонтерства.

 

Ще одне визнання Університету Грінченка
Ще одне визнання Університету Грінченка
Ще одне визнання Університету Грінченка