Зустріч ректора Університету Грінченка з експертами Ради Європи з питань запобігання корупції в освіті

Зустріч з експертами Ради Європи  з питань запобігання корупції в освіті06 квітня 2016 року
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2 

  

 

 

За підтримки Міністерства освіти і науки України відбулась офіційна зустріч ректора нашого Університету Віктора Огнев’юка з експертами з Ради Європи. На зустрічі були присутні:

  • Ян Сміт, експерт Ради Європи з питань запобігання корупції;
  • Том Гамільтон, експерт Ради Європи з питань запобігання корупції;
  • Ольга Буряченко, головний спеціаліст відділу міжнародних освітніх проектів управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції МОН;
  • Наталія Віннікова, проректор з наукової роботи Університету Грінченка;
  • Юлія Даценко, радник ректора з правових та кадрових питань Університету Грінченка, Уповноважений з питань запобігання та виявлення корупції;
  • Ольга Виговська, завідувач НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти Університету Грінченка.

Зустріч була присвячена актуальній сьогоденню проблемі – питанню запобігання корупції в освіті. Шановні експерти наразі працюють над звітом про систему вищої освіти України та над створенням рекомендацій по запобіганню корупції в освіті, аналізуючи досвід українських вищих навчальних закладів у боротьбі з проявами корупції.

Віктор Огнев’юк детально розповів гостям про корпоративну культуру Університету Грінченка, в основу якої покладено принцип лідерства-служіння, який концентрується на особистісному зростанні та добробуті людей і спільнот і яка сповідує принципи академічної чесності та відкритості.

Щиро вдячні шановним експертам та Міністерству освіти і науки України за проведення цікавої зустрічі та роботу над подоланням корупції в українських закладах освіти.

  

Зустріч з експертами Ради Європи з питань з...
Зустріч з експертами Ради Європи з питань з...