Творчий тандем Камерного оркестру Київського університету імені Бориса Грінченка та Робертіно Лоретті

Творчий тандем  Камерного оркестру Київського університету імені Бориса Грінченка та Робертіно Лоретті24 квітня 2016 року
Оперна студія Національної музичної академії ім. П.І. Чайковського

 

 

 

24 квітня 2016 року у Великій залі Оперної студії Національної музичної академії ім. П.І. Чайковського відбувся концерт Робертіно Лоретті, на якому прозвучали всесвітньовідомі хіти у виконанні знаменитого Маестро та Камерного оркестру Київського університету імені Бориса Грінченка. У залі панувало відчуття спільної творчості. ЇЇ величність Музика об’єднала людей різних країн, різних за фахом і віком в єдиному бажанні миру та щастя.

Робертіно Лоретті - «Золотий голос Італії». Він здобув популярність дуже рано, ще в 14 років і дотеперішнього часу залишається улюбленим виконавцем в багатьох країнах. Його талант випадково помітив датський продюсер при виконанні пісні «O Sole mio».

Зараз Робертіно активно гастролює по світу, але ніколи не забуває про те, що колись йому дали шанс проявити себе. Лоретті спільно зі своїми шанувальниками організував соціальний рух «Робертіно Лоретті. Повернення назавжди». Ця програма дає можливість талановитим дітям наблизиться до легенди, заспівати з ним в дуеті, або отримати безкоштовний майстер-клас. Цього року пощастило Україні, а зоряний шанс отримав Олександр Подолян - фіналіст проекту «Маленькі Гіганти».

По завершенню концерної програми Робертіно Лоретті висловив слова щирої вдячності оркестрантам – студентам і викладачам Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка та керівникам оркестру Володимиру Ткачуку і Валентину Касьянову за підготовку та участь у концертній програмі.

 

Творчий тандем Камерного оркестру Київсько...
Творчий тандем Камерного оркестру Київсько...
Творчий тандем Камерного оркестру Київсько...
Творчий тандем Камерного оркестру Київсько...